Press "Enter" to skip to content

Benefičný koncert Very Karas sa vydaril

Pomohli sme hudbou

  1. Decembra mali Humenčania na výber    pestrú ponuku kultúrnych podujatí. Niektorí sa rozhodli zostať doma a stráviť čas zababušený v deke, ďalší si vychutnávali vianočný punč na námestí alebo si vybrali kultúrne podujatie, ktorých bolo v čase  konania benefičného koncertu V Humennom nemálo.

Našťastie sa našli i takí, ktorí prišli do hotela Karpatia podporiť dobrú vec na benefičný koncert Very Karas.

Pookriala myseľ i telo

Príjemná priateľská atmosféra pred koncertom predznamenávala, že dobrá vec sa vydarí. Na podujatí boli fanúšikovia, ktorí už piesne Very počuli, no objavilo sa tam veľa takých, ktorí Veru objavili až teraz.

Piesne o živote zaspievala a zahrala v 90 minútovom bloku Vera Karas s jej hosťom gitaristom Davidom Procom.

Vďaka organizátorovi hotelu Karpatia sme pomohli rodinke, ktorú počas uplynulého roka postihlo viacej tragických udalostí vrátane zemetrasenia.

Počúvanie a oddych

Ľudia si našli čas  na  relax a stíšenie sa. Nechýbal však ani humor a na záver aj predvianočná nálada. Všetci odchádzali s dobrým pocitom, že Vianoce môžu byť každý deň.

Odniesli  sme  si dobrý pocit pomoci, ale aj nezabudnuteľných hudobných zážitkov, ktoré v nás doznievajú doteraz. Vďaka všetkým za finančnú pomoc a vzácny čas, ktorý sme si navzájom darovali.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *